18-02

Isolatie subsidie voor uw woning

Lees hier meer informatie over isolatiesubsidie en de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).
Isolatie subsidie voor uw woning
BedrijfsBelang Logo Icon
U kunt met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) subsidie ontvangen voor 5 typen isolatiemaatregelen. Dit is het geval als u eigenaar bent van de koopwoning en deze woning uw hoofdverblijf is of direct na renovatie wordt. 
Subsidiebedragen per m2
Voor dakisolatie bestaan er twee uitvoeringvarianten. U kunt er voor kiezen om het dak te isoleren, maar u kunt er ook voor kiezen om de zolder- of vlieringsvloer te isoleren. Wanneer u de zolder of vlieringsvloer isoleert dan geldt de voorwaarde dat de zolder of vliering onverwarmd moet zijn. 
Bron: RVO
Isolatie subsidie voor uw woning of subsidie op zonnepanelen* voor uw bedrijfsobject?
Vraag een gratis gesprek aan via de website of bel 038-2600015 en vraag ons naar de subsidiemogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in advies over isolatiemaatregelen, zonnepanelen, gezamenlijke en groene energie, meetdiensten, keuringen, laadpalen en over netwerkbeheerders.
Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE)
Met de ISDE subsidie kunnen eigenaren van woningen subsidie aanvragen voor isolatie, zonneboilers, warmtepompen en aansluiting op een warmtenet.
*Zakelijke eigenaren komen niet in aanmerking voor isolatie subsidie, maar wel voor kleinschalige zonnepanelen en windturbines, zonneboilers, warmtepompen en aansluiting op een warmtenet.
Bedrijfsbelang, zowel zakelijk als huiseigenaren en vve:
Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen en informatie. Bel ons vrijblijvend op 038-2600015.